Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 47, 20 300, Λουτράκι

Τηλέφωνο

(+30) 27440 69551–2

ΔΕΥΑ Λουτρακίου Ανακοινώσεις

Ενημέρωση Καταναλωτών Δελτίο Νερού

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων (Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.)
Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών
Λουτράκι: 08/06/2024
Αρ. Πρωτ.: 2926_2

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης των καταναλωτών για την κατάσταση των διαθέσιμων υδατικών πόρων καθώς και τον προγραμματισμό της διανομής του νερού στις διάφορες περιοχές των Αγίων Θεοδώρων, προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες η καθημερινή ανακοίνωση Δελτίου Νερού.
Στόχος μας είναι τα Δελτία νερού να αναρτώνται στο site της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ www.deya-loutraki.gr το πρωί και το βράδυ κάθε ημέρας, εφόσον το επιτρέπουν οι εκάστοτε ανάγκες έκτακτης αντιμετώπισης βλαβών.
Τα Δελτία θα προωθούνται στον Αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων και στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλόγων προς περαιτέρω δημοσιοποίηση δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Μέσω της καθημερινής παρουσίασης της πραγματικής ένδειας υδατικών πόρων λόγω της τριετούς λειψυδρίας και των προσπαθειών που καταβάλλονται για την δίκαιη κατανομή τους, προσδοκούμε την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών και την κατανόηση της άμεσης και επιτακτικής ανάγκης για την διαφύλαξη και εξοικονόμηση του νερού. Για λόγους διαχείρισης του εξαιρετικά περιορισμένου ανθρώπινου δυναμικού της ΔΕΥΑ για την ενημέρωση σας σχετικά με τα ζητήματα υδροδότησης και για την αναφορά προβλημάτων μπορείτε να απευθύνεστε:

  • Στο γραφείο Αγ. Θεοδώρων της ΔΕΥΑ, τηλ. 2741062365 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-15:00).
  • Στον Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων.
  • Στον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής σας ή στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

 

Εκφράζονται οι ευχαριστίες της ΔΕΥΑ προς τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας για την αμέριστη βοήθεια τους στην προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού. Με την διαρκή επικοινωνία των παραπάνω με την Τεχνική Υπηρεσία θα εξασφαλίζεται η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων και η εξειδικευμένη σχετική ενημέρωση.

Τις επόμενες ώρες θα εκδοθεί το 1ο Δελτίο Νερού, όπου θα περιγράφεται η βασική λειτουργία του κεντρικού υδραγωγείου καθώς και τα διαθέσιμα αποθέματα νερού, προκειμένου να διευκολυνθεί η κατανόηση του τρόπου υδροδότησης των διάφορων περιοχών των Αγ. Θεοδώρων.
Παράλληλα με τα Δελτία Νερού σε εβδομαδιαία περίπου βάση θα εκδίδονται Ενημερωτικά Τεχνικά Δελτία όπου θα περιγράφεται η πορεία και εξέλιξη των έργων αντιμετώπισης της λειψυδρίας καθώς και η αποκαταστάσεις σημαντικών βλαβών του υδραγωγείου.

Η άμεση αναφορά όλων των προβλημάτων και η προσεκτική χρήση του νερού μόνο για υδρευτικές ανάγκες αποτελούν την πιο σημαντική βοήθεια εκ μέρους σας στην κοινή προσπάθεια για την ισότιμη εξασφάλιση της πρόσβασης σε πόσιμο νερό για όλους.
Παραμένουμε στη διάθεση σας.