Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 47, 20 300, Λουτράκι

Τηλέφωνο

(+30) 27440 69551–2

ΔΕΥΑ Λουτρακίου Ανακοινώσεις

Έναρξη Λειτουργίας Γραφείου Αγίων Θεοδώρων

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων (Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.)
Γραφείο Αγίων Θεοδώρων
Ταχ. Διευθ.: Παλαιός Σιδ. Σταθμός ΟΣε
Ταχ. Κωδ.: 20003 Άγιοι Θεόδωροι
Τηλέφωνο: 27410 62365
e-mail: [email protected]

Λουτράκι: 24/05/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί καταναλωτές,
Από την αρχή της εβδομάδας ξεκίνησε η κανονική λειτουργία του Γραφείου της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ στους Άγιους Θεόδωρους.
Το γραφείο βρίσκεται στο κτίριο του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού του ΟΣΕ, υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης ΑμεΑ και ευχέρεια στην στάθμευση οχημάτων.

Η λειτουργία του νέου γραφείου αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της ΔΕΥΑ για συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της επιχείρησης, το γραφείο αναμένεται να συμβάλει αποφασιστικά στην έναρξη και ολοκλήρωση της διαδικασίας σύνδεσης των ακινήτων της πόλης με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων και την λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων.

Στο γραφείο μπορούν να απευθύνονται οι καταναλωτές για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την ύδρευση ή την αποχέτευση, χωρίς να απαιτείται η μετάβαση τους στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑ στο Λουτράκι.

Οι ώρες εξυπηρέτησης κοινού έχουν οριστεί από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ είναι δυνατή η ηλεκτρονική επικοινωνία στην παραπάνω διεύθυνση e-mail. Το προσωπικό της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ είναι στη διάθεση σας, στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.