Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 47, 20 300, Λουτράκι

Τηλέφωνο

(+30) 27440 69551–2

ΔΕΥΑ Λουτρακίου Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση 30-07-2024

Ύστερα από τον περιορισμό των διακοπών υδροδότησης και τους συνεχείς ελέγχους ποιότητας που έχουν διεξαχθεί από την υπηρεσία μας, σας ενημερώνουμε ότι το παρεχόμενο νερό από τη Δεξαμενή Εκκλησιαστικού Λυκείου που υδρεύει τις ακόλουθες περιοχές εκτός σχεδίου πόλεως Λουτρακίου:

ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΚΟΪΔΕΛΑ, ΑΝΩ ΛΕΙΒΑΔΑΚΙ, ΚΛΕΦΤΟΡΑΧΗ, ΨΥΧΙΚΟ, ΣΦΑΓΕΙΑ,

πληροί τις προδιαγραφές του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, είναι δηλαδή κατάλληλο για πόση και οποιαδήποτε άλλη οικιακή χρήση.

Διευκρινίζεται ότι σε κανέναν από τους ελέγχους και αναλύσεις που διενεργήθηκαν μέχρι στιγμής δεν παρατηρήθηκε απόκλιση από τις προδιαγραφές και ως εκ τούτου δεν προκύπτει έκθεση σε κίνδυνο για όσους συνέχισαν να καταναλώνουν το νερό λόγω άγνοιας της προηγούμενης απαγορευτικής ανακοίνωσης.

 

Πληροφορούμε τέλος ότι επειδή το τελικό μείγμα του νερού στις δεξαμενές Ισθμού, Κυράς Βρύσης και Άρη-Κάβου δεν έχει σταθεροποιηθεί, συνεχίζει να ισχύει η προληπτική απαγόρευση της πόσης σύμφωνα με την προηγούμενη ανακοίνωση.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των καταναλωτών παρατίθεται συνημμένα χάρτης με τις περιοχές υδροδότησης κάθε δεξαμενής.

Περιοχές Υδροδότησης

 

Για περαιτέρω πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα ενημέρωσης και στους αρμόδιους υπάλληλους που έχουν οριστεί με προηγούμενη ανακοίνωση.

 

Επαναλαμβάνεται ο αυστηρός περιορισμός της κατανάλωσης νερού αποκλειστικά και μόνο για τις απαραίτητες οικιακές ανάγκες και η καθολική απαγόρευση οποιασδήποτε μη υδρευτικής χρήσης.

 

Ο Δ/ντής Τ.Υ. ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ

Τάσος Κ. Μαστραντωνάκης

Μηχανολόγος Μηχανικός ΠΕ